NOGOMETNO PROLJEĆE NA EVARAŽDINU

eTV| NK Podravac Kitro nada se novim igračima iz svog podmlatka ali i opstanku u 1. ŽNL

O radu s mladima ali i planovima kluba NK Podravac Kitro iz Sesveta do kraja sezone saznali smo od tajnika kluba Krešimira Vađuna, a Goran Gložinić, bivši igrač i kapetan a sada predsjednik NO kluba nešto više rekao o aktualnom trenutku u NK Podravac Kitro.
Objavljeno: 08.04.2019. 18:56

Zadnja izmjena: 10.04.2019. 14:31

Foto: Viktor Hranić / Luka Šalamun

Utakmici 1. Županijske nogometne lige ŽNS Varaždin između NK Podravac Kitro iz Sesveta Lubdreških i NK Obreš iz Svetog Ilije prisustvovali su i mladi nogometaši iz Selnika.

O radu s mladima ali i planovima kluba NK Podravac Kitro iz Sesveta do kraja sezone saznali smo od tajnika kluba Krešimira Vađuna. Dok je Goran Gložinić, bivši igrač i kapetan a sada predsjednik NO kluba nešto više rekao o aktualnom trenutku u NK Podravac Kitro. Klub je i prijed dvije sezone bio blizu ispadanja iz lige ali je uspio opstati, pa se u klubu nadaju ponavljanja scenarija.

Pogledajte ekskluzivni eTV prilog o NK Plitvica i planovima o radu s mladima, a već sljedeći tjedan slijedi prilog o nekom drugom nogometnom centru s područja Županijskog nogometnog saveza Varaždin...

 

Komentari