šok u varaždinskoj bolnici

eTV: Pajserom razbio prozor Hitne i pretukao djelatnika bolnice! Navodno iz ljubomore!

Očevid je završio otprilike oko 19.30, kada su još, kako nam kažu čitatelji – čistačice pokupljale razbijeno staklo, a pod je bio sav krvav...

Vijest čitatelja / PU varaždinska

Objavljeno: 13.07.2018. 19:57

Zadnja izmjena: 13.07.2018. 21:17

Foto: Foto/video čitatelja

Ljutiti muškarac pajserom ili metalnim ključem je razbio prozor na portirnici hitnog prijema varaždinske bolnice, a potom je njime nekoliko puta udario medicinskog djelatnika koji se nalazio unutar prostorije. Na to je dotrčao drugi medicinski djelatnik koji je u obrani kolege izudarao počinitelja.

To su riječi kojima su nam čitatelji opisali prizor koji se danas oko 16.45 sati zbio u varaždinskoj bolnici, a navodno je riječ o fizičkom obračunu iz ljubomore. PU varaždinska nam je potvrdila da je uhićen 33-godišnji muškarac, koji se trenutno nalazi u postaji na istraživanju, a slučaj je okarakteriziran kao nanošenje teške tjelesne ozlijede u pokušaju. Neki spominju pajser, drugi ključ za gume, treći „roll-cange“, a policija zasada ne može reći ništa više od toga da je vjerojatno riječ o određenom metalnom „ključu“. Očevid je završio otprilike oko 19.30 sati, kada su još, kako nam kažu čitatelji – čistačice pokupljale razbijeno staklo, a pod je bio sav krvav.

 

Komentari