20 finalistica

eTV - Ovako traju pripreme za 'Izbor Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije'

Objavljeno: 17.04.2024. 08:18

Zadnja izmjena: 17.04.2024. 08:18

Foto: Lidija Filipović

U Varaždinu je prošlog vikenda održano fotografiranje djevojaka za njihovo medijsko predstavljanje u sklopu Izbora Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije i Influencer marketing čije su direktorice Brankica Capan Vučić i Barbara Bukovec, a casting menadžerica je Valerija Vlah.

Riječ je o respektabilnom izboru u kojem se biraju najljepše djevojke diljem Hrvatske i po županijama koje se onda natječu na finalnom izboru, a ona najljepša ponijet će titulu "Miss Beauty Hrvatske". Vlasnice ovog autorskog projekta "Timeless Beauty" i "Izbor Miss Beauty Hrvatske" su Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić.

- Snimanje finalistica održano je za Turističku razglednicu Varaždinske i Međimurske županije. Želimo promovirati ovaj kraj široj publici da se vide ljepote ovog kraja, ali i da naše djevojke imaju neko novo iskustvo, da se malo druže. Budući da imamo i beauty pripreme, gospođa Bukovec ima svoj frizerski salon gdje izrađujemo nove frizure nastavno na nove trendove - rekla je Capan Vučić.

'Aktivni treninzi i škola manekenstva'

U ovom natjecanju sudjeluje ukupno 20 kandidatkinja iz Varaždinske i Međimurske županije, a organizatorice su pritom istaknule kako je cilj da se djevojke što bolje prezentiraju kao kandidatkinje te da se što više približe beauty svijetu na svjetskoj razini. Finalno natjecanje održat će se 29. travnja u hotelu Turist.

- Brankica ima više godina iskustva u radu s djevojkama na njihovom "stajlingu", na njihovom ponašanju, hodanju i svim tehnikama koje su bitne da bi manekenstvo izgledalo fantastično. Sami tijek pripreme je kroz aktivne treninge koji traju već duže vrijeme, zatim kroz školu manekenstva kako bi naša manifestacija izgledala kvalitetno i profesionalno - dodala je Bukovec.

Komentari