povodom blagdana

eTV - Grad Varaždin dijeli 300 uskršnjih paketa varaždinskim umirovljenicima

Objavljeno: 11.04.2022. 12:39

Zadnja izmjena: 11.04.2022. 12:41

Foto: Luka Šalamun

Zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković s upraviteljicom Zaklade solidarnosti Grada Varaždina Natalijom Martinčević i predsjednikom Povjerenstva za umirovljenike i starije osobe Vladimirom Kozjakom prisustvovali su isporuci 300 uskršnjih paketa varaždinskim umirovljenicima.

Grad Varaždin i Zaklada solidarnosti Grada Varaždina osigurali su sredstva za 300 uskršnjih paketa koje će Udruga umirovljenika Grada Varaždina podijeliti najpotrebitijim umirovljenicima. 

- Drago mi je da prva aktivnost koju provodim kao novoimenovana upraviteljica zaklade je upravo posvećena umirovljenicima. Zaklada i Grad su ove godine osigurali 300 paketa za naše drage umirovljenike. Razveselit ćemo njima najpotrebitije umirovljenike kojima Grad Varaždin uvijek posvećuje veliku pažnju, a tako će biti i nadalje. Slijedi cijeli niz aktivnosti ne samo prema umirovljenicima već i prema studentima, socijalno ugroženim građanima i svim ostalin ranjivim skupinama - rekla je tom prilikom Natalija Martinčević.

Miroslav Marković je dodao kako je umirovljenicima kojima danas najteže. - Cijene energenata i namirnica strahovito povećavaju pa je svaka pomoć umirovljenicima dobrodošla. Ova gradska uprava na čelu s gradonačelnikom Nevenom Bosiljom i svim našim partnerima stvarno se trudi da baš njima, umirovljenicima i najranjivijim skupinama olakša život. Povećali smo božićnice, povećali smo uskrsnice, dijelimo pakete a donijeli smo i zaključak  o subvencioniranju računa za Čistoću - rekao je, dodavši kako se radi na modalitetu za organizaciju ljetovanja za umirovljenike.

Komentari