'Vodič kroz destinaciju'

Video - Pogledajte kako izgleda novi promotivni film varaždinske Turističke zajednice

Objavljeno: 12.10.2022. 08:47

Zadnja izmjena: 12.10.2022. 12:39

 

Promotivni film Turističke zajednice grada Varaždina "Vodič kroz destinaciju", snimljen u suradnji s produkcijskom kućom Pointers Travel, ušao je u službenu konkurenciju 11. Međunarodnog festivala turističkog filma Zagreb Tour Film Festival, koji će se održati od 12. do 15. listopada 2022. 

Važnost turističke promocije putem video sadržaja značajno je porasla u posljednjih petnaestak godina, a turistički filmovi su se svojom inovativnošću te estetskim i produkcijskim vrijednostima izdvojili u zasebnu kategoriju, koja zaslužuje i posebnu pažnju. Turistička zajednica je u suradnji s agencijom Pointers Travel DMC tijekom 2021. kreirala promotivne filmove prikazujući ljepote, atrakcije i atmosferu destinacije upravo onako kako ju posjetitelj može osobno doživjeti.

Također, danas će u Varaždin stići tri poznata filmska location managera iz Velike Britanije, Njemačke i Kanade. Cilj njihova posjeta je uspješnim profesionalcima iz filmske industrije, koji su u stalnoj potrazi za novim lokacijama, pokazati arhitektonske i povijesne ljepote Varaždina, ali i ostale resurse koji bi ga mogli pretvoriti u jednu od zanimljivih hrvatskih filmskih lokacija.

Komentari