izbori 2024.

eTV - Posavec: 'Hrvatska je definitivno na raskrižju'

Objavljeno: 14.04.2024. 10:10

Zadnja izmjena: 14.04.2024. 10:41

Izbori 2024.

Nedavno gostujući u našem studiju, Željko Posavec, preferencijalni kandidat na listi SDP-a te načelnik Općine Petrijanec, iznio je svoje stajalište o političkoj situaciji u Hrvatskoj. Osvrnuo se na ulogu HDZ-a i njihov utjecaj na političku kulturu i društvenu zbilju u zemlji.

Posavec naglašava da građani trebaju razmotriti izbor između dvije opcije, budući da treća opcija, prema njegovim riječima, ne postoji.

- Hrvatska je definitivno na raskrižju. Mi smo ko SDP, kao opcija, toga svjesni. Ono što možemo ponuditi građanima to je prije svega da možemo reći ne klijentelizmu, ne postavljanju, ne straničkoj iskaznici, već samo sposobnost. Definitivno smo došli do toga da 17. Travnja trebamo birati između dvije opcije. Treća ne postoji. Znamo da SDP do sada nije imao smjenu ministara, 30-ak kao što smo imali u HDZ-u. Nismo imali premijera koji nije bio upoznat sa ničim što se događalo u stranci – poručio je Posavec.

Posavec također naglašava važnost informiranosti lokalnih dužnosnika o svim aspektima njihove uprave kako bi se izbjegle greške i nepravilnosti kakve su se, navodi, događale unutar HDZ zbog nedostatka transparentnosti. 

 

Komentari