svjetski poznata atletičarka

eTV - Jana Koščak novo je zaštitno lice Vindije, razgovarali smo s Nenadom Klepačem

Jana Koščak jedno je od najperspektivnijih mladih imena u hrvatskom sportu i globalna senzacija u svijetu atletike, a od sada će na daljnjem putu do novih rekorda i odličja imati podršku najveće domaće prehrambene kompanije...
Objavljeno: 22.08.2023. 13:54

Zadnja izmjena: 23.08.2023. 12:28

Foto: Boris Matijašec

Predsjednik Uprave Grupe Vindija Nenad Klepač danas je potpisao ugovor o sponzorstvu s mladom svjetski poznatom atletičarkom iz Varaždina Janom Koščak.

Naime, Jana Koščak jedno je od najperspektivnijih mladih imena u hrvatskom sportu i globalna senzacija u svijetu atletike, a od sada će na daljnjem putu do novih rekorda i odličja imati podršku najveće domaće prehrambene kompanije. Grupa Vindija njen je novi sponzor, čime tvrtka, kako je istaknuo Klepač, nastavlja tradiciju ulaganja u mladež, zagovaranja zdravog i aktivnog života te podržavanja istaknutih pojedinaca, klubova i udruga koje svojim djelovanjem doprinose lokalnoj i nacionalnoj zajednici.

- To je stvarno jedna prekrasna mlada osoba s ozbiljnim potencijalom, ne samo za lokalne, nacionalne nego i globale rezultate, a Vindija ima veliki interes podržavati prije svega lokalne pojedince, klubove i zajednice tako da je to samo jedan dio tog procesa. Mi imamo široku paletu proizvoda i čitava filozofija angažmana Jane ide u tom pravcu te očekujemo da ćemo surađivati i u segmetu reklama u budućnosti - rekao je Klepač.

Komentari