novo ruho supermarketa

eTV| Potpuno preuređeni KTC, dječji centar i restoran Barok Varaždin otvorili vrata kupcima

U starom prostoru, a u potpuno novom ruhu kupci supermarketa i dječjeg centra će moći uživati u bogatoj ponudi, a gosti restorana uživati u obnovljenom interijeru.
Objavljeno: 13.04.2019. 15:34

Zadnja izmjena: 13.04.2019. 15:38

Foto: Viktor Hranić

U listopadu ove godine bit će punih 10 godina od kako je otvoren KTC TRGOVAČKI CENTAR VARAŽDIN. Od samih početaka uz supermarket posluje i Dječji centar, te restoran Barok Varaždin. Unatrag nekoliko godina, kako bi potrošačima pružili na jednom mjestu što više sadržaja, otvorena je KTC benzinska postaja.

Danas je KTC za svoje kupce otvorio potpuno preuređeni supermarket, dječji centar i restoran Barok Varaždin. U starom prostoru, a u potpuno novom ruhu kupci supermarketa i dječjeg centra će moći uživati u bogatoj ponudi, a gosti restorana uživati u obnovljenom interijeru.

Dnevno svježi proizvodi bit će u ponudi pekarnice, voćarnice, ribarnice i na odjelu svježeg mesa. U ponudi će biti velik izbor suhomesnatih i mliječnih proizvoda, širok asortiman prehrambene robe i pića, kozmetike, sredstava za osobnu higijenu, sredstava za pranje i čišćenje, te kućnih potrepština i posuđa.

Na odjelu tehničke robe bit će velik izbor hladnjaka i zamrzivača, perilica i sušilica, štednjaka, malih kućanskih aparata, prijenosnih računala (i opreme), tableta , telefona i televizora .

Na prvom katu i ubuduće možete uživati u ponudi Dječjeg centra i igraonice. Uz velik izbor opreme za bebe, igračaka i svega što je potrebno za vaše mališane, pripremili su vam velik izbor školskog pribora i tekstil.

radno vrijeme supermarketa i dječjeg centra od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 7 do 14 sati

 

Komentari