tri nova vlasnika

eTV - Predani ključevi novim vlasnicima stanova POS naselja Rajčul u Hrašćici

"Ovo su zadnja četiri stana koja su se trebala završiti kako bi se završio A niz. S druge strane postoji nedovršeni B niz gdje će se uskoro raspisati natječaji i odabrati izvođači te očekujemo da ćemo 2023. godine imati još 12 završenih stanova", rekao je gradonačelnik Neven Bosilj...
Objavljeno: 28.04.2022. 13:32

Zadnja izmjena: 28.04.2022. 13:56

Foto: Luka Šalamun

U POS naselju Rajčul u Hrašćici danas je održana svečanost uručenja ključeva vlasnicima tri nova stana u zgradi u A nizu.

Vlasnicima stanova ključeve je uručio gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj, a uz vlasnike stanova, svečanosti je prisustvovao i ravnatelj Javne ustanove Gradski stanovi Roman Veršić. Kako je rečeno, stanovi su koštali ispod 1.000 eura po kvadratnom metru.

- Ovo su zadnja četiri stana koja su se trebala završiti kako bi se završio A niz. S druge strane postoji nedovršeni B niz gdje će se uskoro raspisati natječaji i odabrati izvođači te očekujemo da ćemo 2023. godine imati još 12 završenih stanova, čime bismo ovaj dio u Rajčulu priveli kraju. Mislimo da je ovaj model prilično povoljan - rekao je Bosilj.

Ravnatelj Veršić je dodao kako je trenutno u tijeku nova POS lista koja bude zatvorena do 10. svibnja.

- Nakon toga će budući kupci moći izabrati između 30-ak stanova. Jedan od tih 30 je ovaj u kojem se sada nalazimo. U B nizu ih je 12, a koji bi trebao biti gotov iduće godine. U Koblenzovoj bi do kraja studenog trebalo završiti cijelu zgradu te predati ukupno 56 stanova, od kojih je ostalo oko 17 - rekao je.

Komentari