zanimljivo natjecanje...

eTV: Tražio se najbolji orač u Varaždinskoj županiji, evo kako je bilo...

Natjecanje je otvorio dožupan Tomislav Paljak, a osim njega, natjecatelje su između ostalih pozdravili i načelnik Općine Mali Bukovec Darko Marković te saborski zastupnik Josip Križanić...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 07.07.2018. 13:30

Zadnja izmjena: 09.07.2018. 08:49

Foto: Luka Šalamun

Udruga za organizaciju natjecanja orača Varaždinske županije u suradnji s Varaždinskom županijom organizirala je jučer, 7. srpnja, 13. natjecanje orača Varaždinske županije koje se održalo u Svetom Petru u Općini Mali Bukovec na parceli OPG. Krunoslav Mužic.

Natjecanje je otvorio dožupan Tomislav Paljak, a osim njega, natjecatelje su između ostalih pozdravili i načelnik Općine Mali Bukovec Darko Marković te saborski zastupnik Josip Križanić. 

Kod plugova ''ravnjaka'' najbolji je bio domaćin natjecanja Krunoslav Mužic iz Svetog Petra. I drugo i treće mjesto otišlo je u Sveti Petar. Drugi je bio Matija Golenja, a treći Patrik Gašparić. U kategoriji plugova'' premetnjaka'' pobijedio je Teo Novosel. Drugi je bio Dario Pocedulić, a treći Stjepan Novosel, sva trojica iz Kućana Gornjeg. Na državno natjecanje, koje će se održati u Osječko- baranjskoj županiji, plasirali su se pobjednici kategorija Mužic i Novosel.

 

Komentari