generacija 2022./2023.

eTV - Srednja škola Novi Marof podjelom svjedodžbi i nagrada ispratila svoje maturante

Objavljeno: 04.07.2023. 12:39

Zadnja izmjena: 04.07.2023. 12:39

Foto: Boris Matijašec

U Kulturnom centru Ivan Rabuzin u Novom Marofu održana je podjela svjedodžbi, nagrada i priznanja za učenike i mentore Srednje škole Novi Marof.

Kako je tom prilikom rekao ravnatelj Nikola Žganec, Srednju školu Novi Marof, u svakoj se generaciji barem jedan učenik posebno istakne trudom, radom i zalaganjem te s ponosom nosi titulu "najmaturant", a u Srednjoj školi Novi Marof titulu "najmaturant generacije 2022./2023." ponijele su tri najmaturantice: Ana Bešenić iz 3.P, Renata Vuger iz 4.E i Lana Zrinjski iz 4.G.

- Iznimna mi je čast i zadovoljstvo što možemo na ovaj način pohvaliti i nagraditi naše najbolje učenike te njihove mentore zahvaljujući Gradu Novom Marofu.Našim maturantima želimo da i dalje budu uspješni i da uspiju u onome što je pred njima - rekao je Žganec.

Gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač dodao je kako su se u školskoj godini 2022./2023. u natjecanja uključila ukupno 32 učenika Srednje škole Novi Marof kojima je Jenkač uručio priznanja, odnosno pohvalnice i nagrade Grada Novog Marofa.

- Drago mi je da je škola prepoznata i od strane učenika i od strane roditelja. nagrađujemo i njihove mentore kojis u ih pripremali te na taj način želimo te učenike i učenice motivirati da i dalje budu vrijedni i da se razvijaju, a time dokazujemo da ih društvo prati u njihovim namjerama - rekao je Jenkač.

Komentari