Pogledajte emisiju

eTV studio: Čehok i Kaniški o inicijativi 16 načelnika, da se preispita imenovanje Brune Istera

Čehoka pitamo je li uvjeren da će birači kazniti SDP zbog izravnog imenovanja Brune Istera ne dođe li do neke penalizacije, a Kaniškog kako to da Damir Habijan nije stao na stranu načelnika HDZ-a?
Objavljeno: 01.02.2022. 09:33

Zadnja izmjena: 02.02.2022. 17:05

Emisiju pratite (gotovo) svakodnevno od ponedjeljka do petka, s početkom u 9.30 sati uživo, a kasnije pogledajte snimku i isječke na portalu eVaraždin i/ili Youtube kanalu i Facebok stranici eVaraždina.

U eTV studiju danas razgovaramo o dokumentu kojeg je potpisalo 16 članova Skupštine Varkoma, tzv. Inicijativi, kojom se traži da se preispita imenovanje direktora Varkoma, kako bi se izbjegla eventualna "penalizacija" i navodno "ništa više od toga". Čehoka pitamo je li uvjeren da će birači kazniti SDP zbog izravnog imenovanja Brune Istera ne dođe li do neke penalizacije, a Kaniškog kako to da Damir Habijan nije stao na stranu načelnika HDZ-a?

Glavni urednik i producent: Alen Matušin • Izvršna urednica i voditeljica: Mateja Rak • Izvršni producent i redatelj: Luka Šalamun • Dizajn i scenografija: Luka Šalamun • Autor: Alen Matušin

Sezona 1. Emisija 2.

Komentari