NOGOMETNA JESEN NA EVARAŽDINU

eTV: U NK Jalžabet pripremaju se veliki projekti za razvoj nogometa

NK Jalžabet natječe se u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Čakovec - Varaždin, a pobjeda u županijskom derbiju protiv NK Novi Marof unijela je dodatni optimizam među igrače i članove uprave.
Objavljeno: 12.11.2018. 18:35

Zadnja izmjena: 12.11.2018. 19:17

Foto: Viktor Hranić / Luka Šalamun

NK Jalžabet, klub s jednim od najljepših nogometih i spotskih centara natječe se u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Čakovec - Varaždin s promjenjljivim uspjehom. Međutim, u županijskom derbiju pobijedili su ekipu NK Novi Marof 9:0 što je unijelo dodatni optimizam među igrače i članove uprave.

Trener Goran Vitković zadovoljan je s momčadi ali ne bi imao ništa protiv nekoliko pojačanja tijekom zimskog prijelaznog roka, a predsjednik Robert Horvatić posebno vjeruje u svoju ekipu. Oko kluba i Nogometnog centra Jalžabet brine i načelnik općine Jalžabet Mirko Magić, redovni gledatelj na utakmicama, dok tehnički dio poslova obavlja tajnik Nenad Tuđan. Šro se igračkog kadra tiče kapetan Dubravko Car i golman Dejan Špica.

Posebnu podršku klubu daje i saborski zastupnik saborski zastupnik Josip Križanić.

Pogledajte ekskluzivni eTV prilog, o NK Jalžabet, a sljedeći tjedan o nekoj novoj utakmici iz 1. ŽNL Varaždin u jeseni na eVaraždinu...

 

Komentari