donosimo priču

eTV - Vlasnica ivanečkog 'Frizeraja Nancy' predstavljat će Hrvatsku na Svjetskom natjecanju u Parizu

Objavljeno: 06.07.2024. 09:19

Zadnja izmjena: 06.07.2024. 09:19

Foto: Lidija Filipović

Nevenka Vincetić vlasnica je salona 'Frizeraj Nancy' u Ivancu, a ujedno je i vlasnica brojnih priznanja, nekoliko visokih nagrada na državnom natjecanju Majstori ljepote u Zagrebu, a sudjelovat će i na svjetskom natjecanju frizera u Parizu u kategoriji muških frizura.

Salon, između ostalog, izrađuje sve vrste muških, ženskih i dječjih frizura te uređuje brade, bavi se farbanjem i izradom svečanih frizura.  O spomenutom Svjetskom natjecanju koje ovaj salon, kao i samu vlasnicu, dakako pozicionira na višu razinu Nevenka Vincetić kaže:

- U desetom mjesecu očekuje nas Svjetsko natjecanje u Parizu. Hrvatsku ćemo kao tim predstavljati kolega iz Varaždinskih Toplice, kolegica iz Vinkovaca i ja. Imamo i modele s kojima ćemo nastupiti na natjecanju. Isto tako na njima ćemo i trenirati. Očekujemo veliku konkurenciju i trudit ćemo se dati sve od sebe i biti među najboljima.

'Predanost poslu je tajna uspjeha'

'Frizeraj Nancy' već je prethodno osvojio drugo mjesto u muškom šišanju i frizuri ulične mode na natjecanju majstora ljepote u Zagrebu, kao i drugo mjesto u ženskom šišanju te treće mjesto na muškom modelu izrade frizure na dugoj kosi.

- Smatram da je tajna naših uspjeha u dugogodišnjem radu, predanosti poslu, educiranju kroz sve ove godine rada te pristupu klijentima individualno. To rezultira zadovoljstvom klijenata, a time i našim uspjehom - zaključuje vlasnica Frizeraja Nancy.

Komentari