lokalni izbori 2021.

eTV - Željko Posavec (SDP) objavio kandidaturu za načelnika Općine Petrijanec

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 20.04.2021. 14:06

Zadnja izmjena: 21.04.2021. 07:37

Foto: Dino Možek/Luka Šalamun

Željko Posavec (SDP), aktualni načelnik Općine Petrijanec, predstavio je svoju kandidaturu za načelnika općine za nadolazeće lokalne izbore.

Kako je rekao u svojem govoru, najviše je ponosan što u izazovnim vremenima koronavirusa Općina Petrijanec ima konkretne i vidljive rezultate. - Smatram i odgovorno stojim iza toga da se u našoj općini događaju stvari koje od nas traže mještani. To je potpuni zaokret i vizija koju sam imao od samog početka stupanja na dužnost - rekao je Posavec. 

Kako je dodao, projekti koje se provode ili se namjeravaju provesti tiču se komunalne infrastrukture, socijalnog standarda, predškolskog odgoja, sportskih, društvenih i kulturnih manifestacija. - U proteklom mandatu dogradili smo dječji vrtić, smanjili cijenu i jedna smo od rijetkih općina koja nema liste čekanja za vrtić - naveo je Posavec. 

Prema njegovim riječima, velik je naglasak stavljen na energetsku obnovu javnih zgrada, LED rasvjetu te civilnu zaštitu. - Ono na što sam posebno ponosan je transparentnost koja se mjeri od 2011. godine. Općina Petrijanec uvijek je imala nulu ili jedinicu, a u zadnje dvije godine ima odličnu ocjenu - rekao je Posavec. 

 

Komentari