doznajemo

eTV - Završava 500 tisuća eura vrijedna nabava projekta koji bi Kučansku rampu trebao poslati u prošlost

Objavljeno: 23.09.2023. 11:46

Zadnja izmjena: 23.09.2023. 11:46

Grad Varaždin upravo završava javnu nabavu za projekt vrijedan 500 tisuća eura, za kojeg se očekuje da će biti gotov do jeseni sljedeće godine, a odnosi se na konačno rješenje pitanja Kučanske rampe.

Zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković ističe kako je suradnja s Ministarstvom mora, prometa i infrastrukture u tom pogledu dobra, te očekuje da će se podvožnjak Supilova-Visertova podržati kao veliki, nedavno otvoreni, podvožnjak u Osijeku.

- Vezano uz Hrvatske ceste, moram napomenuti, stvarno su nam izašli u susret. Oni projektiraju drugi trak istočne obilaznice od Kišićeka do rotora na izlasku iz grada (Lidla). Tu nam je g. Leverić stvarno pomogao da se odmah isprojektira odnosno da se uzme u obzir rotor koji bi se vezao na Visertovu kako bi se odmah moglo ući u grad. Stvarno, što se toga dijela tiče mi nemamo nikakvih problema – rekao je ovog tjedna u eTV studiju Marković.

Nakon što se do jeseni sljedeće godine završi projekt, ishodit će se paralelno građevinska dozvola i potom će se sa zamolbom za financiranje obratiti Ministarstvu, pojasnio je zamjenik.

 

Komentari