mister athletic

eTV: Zgodan Varaždinac Vilim dvostruki je svjetski prvak u bodybuildingu - pogledajte ga i sve će vam biti jasno

28-godišnji Varaždinac Vilim Puclin prošlog je tjedna u Sloveniji osvojio titulu dvostrukog svjetskog prvaka u bodybuildingu. Ovaj naš 'zlatni' dečko prvi puta je nastupio na natjecanju i odmah odnio dva zlata
Objavljeno: 22.06.2018. 19:17

Zadnja izmjena: 23.06.2018. 08:50

Foto: Viktor Hranić

28-godišnji Varaždinac Vilim Puclin prošlog je tjedna u Sloveniji osvojio titulu dvostrukog svjetskog prvaka u bodybuildingu. Ovaj naš 'zlatni' dečko prvi puta je nastupio na natjecanju i odmah odnio dva zlata, što s jedne strane i ne čudi jer kada pogledate njegovo skulpturalno i isklesano tijelo sve će vam biti jasno. 

Vilimov fitness put do ovih rezultata trajao je 7 godina i započeo je zapravo u podrumu zgrade u kojoj živi, kada je iz Top shopa naručio dvije plastične bučice i šipku s utezima. Kako kaže, zaljubio se u sport i uskoro su rezultati postali vidljivi što ga je samo još više motiviralo i odvelo na natjecanje s kojeg se vratio kao svjetski prvak.

Njegov uspjeh u sportu koji kod nas nije toliko popularan kao u nekim drugim zemljama, motivirao nas je da posjetimo našeg Mister Athletic-a u teretani gdje svakodnevno naporno vježba i popričamo s njim o natjecanju i njegovim budućim planovima. 

 

Komentari