akcija "budi faca, kupuj s placa"

eTV|FOTO: Kišić i Štromar primili se kuhače - na placu podijelili 300 porcija gulaša

Objavljeno: 29.04.2017. 10:52

Zadnja izmjena: 29.04.2017. 11:23

Foto: Viktor Hranić

Kandidat za gradonačelnika Varaždina Alen Kišić i njegov koalicijski partner župan Predrag Štromar, danas su na varaždinskom placu kuhali gulaš s namjerom, kako je najavljeno – da skrenu pozornost na kupovanje proizvoda od domaćih proizvođača.

Gulaš iz kotlića Kišića i Štromara podijeljen je građanima koji su se danas zatekli na tržnici, a cijela akcija kuhanja „Varaždinskog kotlića“, kako su ga nazvali, održala se pod lajtomotivom: „Budi faca – kupuj s placa!“.

- Nevjerojatno dobra ideja varaždinskog kotlića i nadam se da će postati tradicionalna. Moram reći da nisam dobar kao župan u proizvodnji, više sam konzument konzument takvih prozvoda. Međutim, pokazujemo jednu drugu stvar, a to je naš timski rad, kako ovdje tako i u politici. Zajedno možemo napraviti za naše građane nešto dobro, presudit će kao i u politici, opet građani - rekao je Kišić.

- Iako smo u kampanji, razmišljamo kako promovirati naše kumice i kumeke na placu. Napravili smo šest kotlića gulaša, a sve namirnice nabavili ovdje na placu. Hoćemo dokazati da imamo vrhunske poljoprivredne proizvode - rekao je Štromar.

SDP-ovom kandidatu za zamjenike Alenu Kišiću pridružili su se i kandidati za njegove zamjenika, Nikola Plavec i Vesna Dušak, a Štromaru kandidatkinja za njegovu zamjenicu Barbara Antolić Vupara.

 

 

 

Komentari