jednoglasna odluka skupštine..

eTV|FOTO: Nenad Horvatić ponovo izabran za predsjednika Županijskog nogometnog saveza

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 16.03.2018. 20:41

Zadnja izmjena: 16.03.2018. 21:19

Foto: Viktor Hranić

Večeras je u Varaždinu održana izborna skupština Županijskog nogometnog saveza na kojoj je za predsjednika jednoglasnom odlukom skupštine ponovno izabran Nenad Horvatić. Između ostalih, skupštini su prisustvovali dožupan Tomislav Paljak, saborski zastupnik Josip Križanić te Zorislav Srebrić - viši savjetnik predsjednika HNS-a. 

Horvatić je bio zadovoljan postignućima u proteklih tri godine.

- Kad sam danas gledao prezentaciju koliko smo toga napravili, od A reprezentacija Hrvatske protiv Gibraltara, žene, futsal do U-17 reprezentacije, moram priznati da sam malo zapanjen kako smo sve to uspjeli odraditi, a u financijskom djelu smo oslobodili klube od plaćanja 450 tisuća kuna - rekao je i dodao kako nije dvojio da će dobiti ovakvu podrušku.

O dobroj suradnji između Županije i nogometnog saveza govorio je dožupan Tomislav Paljak.

- To je nama i društvena, ali i ugodna obaveza jer svjedočimo jako dobro organiziranom savezu. Ova izborna skupština pokazala je visok stupanj zajedništva prema kandidatima, a ono što je bila moja poruka predsjedniku Horvatiću i članovima jest da je Županija na čelu sa županom svjesna naše odgovorinosti i pokazali smo da naša podrška savezu nije i ne smije biti samo načelna i konkretno smo se uključili u rad saveza - rekao je Paljak.

Cjelokupne izjave i atmosferu pogledajte u eTV prilogu.

 

Komentari