božićni domjenak u hotelu turist

eTV|FOTO: HDZ-ovci se okupili na božićnom domjenku - evo kako je bilo i tko je došao

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 19.12.2017. 21:23

Zadnja izmjena: 19.12.2017. 22:52

Foto: Viktor Hranić

Danas se u Hotelu Turist održalo HDZ-ovo božićno druženje koje su predvodili gradska i županijska organizacija na čelu s Damirom Habijanom odnosno, Anđelkom Stričakom. Na domjeku su se osim pripadnika stranke našli i mnogobrojni gosti među kojima valja istaknuti gradonačelnika Ivana Čehoka, ali i predsjednika županijskog HNS-a Alena Leverića.

Predsjednik gradske organizacije HDZ-a Damir Habijan je rekao kako ovakve prigode treba iskoristiti da se kaže ono što će biti u budućnosti, odnosno što se očekuje i kako oni vide tu budućnost.

- Mislim da je Varaždin na jednoj prekretnici i trebamo iskoristiti sinergiju koja se događa u gradskom vijeću i početi rješavati puno problema kojih ima u Varaždinu. Treba malo vremena da se to sve skupa pokrene i vjerujem da će sljedeće godine to biti u punom zamahu - rekao je Habijan.

Na pitanje koji bi ocjenu dao gradskoj i županijskoj organizaciji organizaciji HDZ-a, Habijan je bio dosta darežljiv te radu gradskom odboru dao osmicu, sebi je ocijenio sedmicom, dok je županijskom HDZ-u dao jako visoku - devetku.

''HDZ je najveća stranka na području Varaždinske županije''

Da je protekla godina bila burna, složio se i predsjednik županijskog HDZ-a, Anđelko Stričak te rekao kako je nakon lokalnih izbora HDZ postala najveća stranka na području Varaždinske županije.

- Trenutačno se na području naše županije u opoćinama i gradovima odvijaju projekti odnosno investicije u vrijednosti od kojih milijradu kuna i to nas raduje i veseli .- rekao je Stričak i dodao kako je devetka koju je dodijelio Habijan vrlo visoka ocjena ali treba ostaviti malo prostora kako ne bi ispalo -  da se previše hvale. 

 

 

Komentari