JAVNI KOLEGIJ

eTV - Evo kako je Ivan Čehok rezimirao svoj mandat

Objavljeno: 16.04.2021. 11:57

Zadnja izmjena: 16.04.2021. 11:58

Foto: Dino Možek

Danas se održao javni kolegij gradonačelnika Ivana Čehoka u Gradskoj vijećnici. U sklopu kolegija su predstavnici gradske vlasti predstavili rezime četverogodišnjeg mandata.

Prema gradonačelnikovim riječima, najveći uspjeh u mandatu je pozitivan odnos s građanima - Najveća vrijednost koju smo postigli je naš način komunikacije s građanima, s udrugama, mladima, umirovljenicima, poduzetnicima, obrtnicima. Ono što bih istaknuo je da mi ovaj mandat završavamo sa 700 građana više nego prije 3 godine u Varaždinu, što znači da imamo pozitivne demokratske trendove. - rekao je Čehok.

Gradonačelnik je izjavio kako se grad ponosi velikim ulaganjima u obrazovanje, kulturu i šport, a predložio je izgradnju šetnice te skloništa i prihvatilišta za životinje tako da će djeca edukativno moći provoditi vrijeme u prirodi i učiti o njoj. 

- Za razliku od drugih gradova, imamo ulaganja od 1.2 milijarde kuna iz europskih fondova. Imamo i rast proračuna za 40 % te 100 % više radova nego prije, a sve to smo napravili s manje zaposlenika nego što smo imali 2017. godine. Uspjeli smo potaknuti gospodarstvo čak i u ovim pandemijskim vremenima. -  objasnio je Čehok.

 

 

Komentari