primio ih predsjednik uprave weiser

eTV: Delegacija Svjetske banke posjetila Fine'sa Grupu u sastavu koje posluje i eVaraždin

S obzirom da Finesa Grupa objedinjuje 10 poduzeća širokog spektra djelatnosti, Svjetska banka prepoznala ju je kao utjecajno poduzeće u razvoju poslovanja i gospodarstva u Hrvatskoj, osobito na sjeveru zemlje...
Objavljeno: 09.07.2018. 12:23

Zadnja izmjena: 09.07.2018. 16:39

Varaždinsku Fine'sa Grupu u čijem sastavu djeluje i Evaraždin, danas je posjetila delagacija Svjetske banke koju je primio predsjednik uprave Fine'sa Grupe Libor Weiser.

S obzirom da Fine'sa Grupa objedinjuje 10 poduzeća širokog spektra djelatnosti, Svjetska banka prepoznala ju je kao utjecajno poduzeće u razvoju poslovanja i gospodarstva u Hrvatskoj, osobito na sjeveru zemlje. Tom prilikom Weiser je voditeljici Ureda Svjetske banke za Hrvatsku i Sloveniju, Elisabetti Capannelli i njezinom stručnom timu prenio konkretna iskustva na temelju svih vlastitih poduzeća i 300-tinjak klijentskih, ističući ključna ograničenja i mogućnosti u razvoju poslovanja i gospodarstva u Hrvatskoj i na sjeveru zemlje. Naime, Fine'sa Grupa provodi projekte financirane iz fonodva EU ili vlastitim kapitalom podržava projekte u čak 300-tinjak poduzeća. Kako je rekla Elisabetti Capannelli, prepoznali su Fine'sa Grupu kao značajno i utjecajno poduzeće, stoga su odlučili posjetiti sjedište kako bi porazgovarali o poduzetničkim iskustvima u Hrvatskoj, izazovima s kojima se suočavaju i prilikama u nadolazećem periodu. 

Komentari