skupština zsugv

eTV: Runac novi stari predsjednik i nova imena u Izvršnom odboru

Izbornik hrvatske hrvačke reprezentacije i bivši predsjednik HK Vindija, Alen Runac, danas je izabran na drugi po redu mandat na čelu krovne sportske organizacije u Varaždinu...
Objavljeno: 05.05.2020. 19:14

Zadnja izmjena: 05.05.2020. 20:15

Foto: Dino Možek

Izbornik hrvatske hrvačke reprezentacije i bivši predsjednik HK Vindija, Alen Runac, danas je izabran na drugi po redu mandat na čelu krovne sportske organizacije u Varaždinu.

Izborna skupština Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina održala se danas poslijepodne u sportskoj dvorani Grabarje, nakon što je prethodno odgođena uslijed epidemije korona virusa. Danas je održana pod mjerama predostrožnosti, odnosno uz osiguranje razmaka između sudionika.

Izabrani su i članovi Izvršnog odbora, od kojih su nova imena Toni Dalić, Romano Puček i Dubravko Banek, dok je još jedan mandat potvrđen Saši Vojnoviću, Goranu Vučetiću, Borisu Zernecu, Mariu Šobaku i Damiru Martinčeviću.

Prilikom izbora varaždinskih sportaša godine, održanom u veljači ove godine, Runac je izjavio kako se ostvarenja projekata Zajednice mogu zahvaliti promjeni gradske vlasti 2017. godine, a riječ je o investicijama većim od šest milijuna kuna. Danas se članovima Skupštine zahvalio na svojem reizboru te istaknuo važnost zadržavanje najboljih sportaša u gradu.

Komentari