dosad neviđena djela

eTV i Foto - Zoran Šprajc i brojna poznata lica na ekstra posjećenoj izložbi Stephana Lupina

Objavljeno: 12.05.2023. 08:38

Zadnja izmjena: 12.05.2023. 11:30

Foto: Boris Matijašec

U prepunoj zagrebačkoj Galeriji "Dalia" jučer je otvorena izložba "Lupinizam" poznatog varaždinskog umjetnika Stephana Lupina.

Izložbu su posjetili brojni poznati gosti, uključujući i Lupinovog dugogodišnjeg prijatelja, televizijskog voditelja Zorana Šprajca, doktori Rado Žic te Đivo Ljubičić iz KB Dubrava, Ante Barišić iz klinike Svijetlost, Zdenka Kovačićek, Boris Ćiro Gašparac te odvjetnik Silvije Hraste, dok je kustosica Branka Hlevnjak povodom samog otvorenja govorila o lupinizmu.

Inače, ovo je prvi puta da su izloženi Lupinovi manji, dosad neizloženi eksponati, kao i umjetnine posvećene Ukrajini. Ova izložba je, kao i ostale njegove izložbe, u humanitarnom tonu. 

Brojni prijatelji...

Izložbi je još nazočio Silvije Degen, kustosica MUO Anđelka Galić, Drago Plečko, Pero Močibo, Željko Šelendić, Grof Marincel. Lupinovi prijatelji iz karatea i drugi, kako ih je redom nabrojio: Šafranić, Esko, Fajtel, Tamfara, Ferenčak,  Veselica. Posebno se zahvalio djeci iz Udruge SPIK, kojoj inače pomaže, kao i vlasniku Galerije Dalija Siniši Kataviću  koji je priredio vrhunske delicije i vrhunska vina.

Komentari