tradicionalno okupljanje

Foto i Video - Pogledajte kako je izgledalo božićno druženje na MEC-u

Objavljeno: 23.12.2021. 12:45

Zadnja izmjena: 24.12.2021. 10:44

Božićno vrijeme nas zbližava te potiče na druženje i dobra djela - tradicionalno božićno okupljanje uz pozitivne emocije i ove je godine održano u predvorju Elektrostrojarske škole u Varaždinu.

Za topao predblagdanski ugođaj, uz okićeno božićno drvce, pobrinuli su se učenici i nastavnici zajedno s veselim Djedom Božićnjakom koji je dijelio bombone iz svoje velike torbe. Prije odlaska na zimske praznike, okupili su se uz čaj, klipiće i kroasane i u dobrom se raspoloženju jučer i danas družili za vrijeme velikog odmora. Pjevale su se i svirale božićne pjesme, te poznate rock i pop skladbe. Nastupio je i školski bend, a dobri duh Božića širio se školskim hodnicima.

Predblagdansko raspoloženje, zajedništvo, ljubav i dobre želje nadahnuli su učenike trećeg razreda smjera medijski tehničari da sami napišu, skladaju, otpjevaju i odsviraju pjesmu o Božiću.

Božićni doživljaj upotpunila je i humanitarna akcija "Sretan pas u Udruzi Spas". Naime, učenici su u vrijeme adventa prikupljali donacije za pomoć napuštenim životinjama, o kojima brine varaždinska Udruga Spas, šaljući tako poruku o potrebi pomaganja onima kojima je pomoć potrebna.

 

Komentari