FOTO/VIDEO Veselica na kestenijadi varaždinskog Doma za starije

galerija-images/Kestenijada u Domu za starije

Objavljeno: 11.10.2014. 08:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

Korisnici varaždinskog Doma za starije i nemoćne osobe u Zavojnoj ulici ove su godine za Dan kestena u dva dana zarezali 355 kilograma ovih šumskih plodova. Nakon dobro obavljenog posla u petak je upriličeno druženje zaposlenika i korisnika na prvoj Domskoj kestenijadi...

Tradicionalnu manifestaciju Dan kestena koju organizira Udruga za prevenciju raka prostate “Prostata” iz Varaždina, korisnici Doma za starije pomogli su zarezivanjem više od 300 kilograma kestena.

- Suradnja sa spomenutom udrugom je već tradicionalna, a ove je godine kestene koji će biti pečeni u gradu u sklopu humanitarne akcije, spremilo pedesetak korisnika –
naglasila je prof. Tamara Ljubić, ravnateljica Doma.

Nakon dobro obavljenog posla, korisnici ustanove i zaposlenici organizirali su prvu kestenijadu na terasi restorana, koja je poslužila i kao pozornica za nastup nenadmašnog Domskog benda.

Kako je izgledalo njihovo višesatno druženje tijekom kojeg su se sladili pečenim kestenima, te krijepili različitim napitcima, pogledajte u galeriji fotografija i na video isječku:
{gallery}Kestenijada u Domu za starije{/gallery}


Komentari