presica

eTV - HDZ jutros o prosvjedu: 'Bilo je prazno, a Bosilj je glumio. Glas za njega i SDP je glas za Čačića'

Objavljeno: 25.03.2024. 09:58

Zadnja izmjena: 25.03.2024. 10:09

Foto: Boris Matijašec

Županijska organizacija HDZ-a održala je presicu na kojoj su komentirali subotnji prosvjed SDP-a s Reformistima na Kazališnom trgu u Varaždinu te koaliciju SDP-a i nadolazeće izbore.

Predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a Goran Kaniški tvrdi kako je više ljudi bilo na HDZ-ovoj proslavi u Areni nego na prosvjedu SDP-a.

- Mogu reći da je samo u prva tri reda na našoj obljetnici bilo više naših članova nego što je bilo u subotu prosvjednika, nazovimo to tako, na Kazališnom trgu u Varaždinu. Ako je netko želio raditi stranački skup, mogao je to najaviti kao stranački skup u sklopu kampanje. Nije to treba prekrivati putem prosvjeda, ali je dobro da su imali onu pozornicu, bar je zauzela veći dio trga pa nije bilo prazno.

'Glas za SDP i Bosilja je glas za Čačića'

Dotaknuo se i koalicije SDP-a s Čačićevim Reformistima i gradonačelnika Bosilja te poručio kako je glas za SDP i Bosilja glas za Čačića. 

- Na Kazališnom trgu on se nije popeo na pozornicu, ako ste vidjeli. On se držao sa strane, ali sve je to gluma za birače. A on ako misli tako da nije Čačiću mjesto na listi SDP-a, onda je dovoljno reći ne, ja ne želim sudjelovati na takvoj listi SDP-a. A ne da bude na 14. mjestu i onda iz neke simpatije prema njemu, a ne prema Čačiću, ajmo glasati za Bosilja. Ali glas i za Bosilja i SDP je glas za Čačića. To je prikriveno i mi to jasno i glasno želimo reći s ovog mjesta. Mislim da je dosta da se u medijima gospodin Bosilj prikazuje kao neka žrtva nečega jer nije – kazao je Kaniški.

Kaniški je još rekao kako je HDZ-ova Vlada riješila bale te naveo još nekoliko investicija Vlade poput obnove Minerve. Na presici su još bili, između ostalih, predsjednik HDZ-a Grada Ivanca Zdenko Đuras te zamjenica župana Silvija Zagorec.

 

Komentari