grad novi marof

eTV - Jenkač objavio kandidaturu: Kao saborski zastupnik garantiram za realizaciju programa!

Od novih velikih ili većih projekata, Jenkač je izdvojio 100 milijuna kuna vrijedan sportski park koji će se graditi sljedećih deset godina; izgradnju stambenih zgrada kojoj će gradska uprava trasirati administrativni put, te cestu Novi Marof - Pece za koju je također potreban iznos od oko 100 milijuna kuna...
Objavljeno: 20.04.2021. 16:52

Zadnja izmjena: 20.04.2021. 17:35

Foto: Dino Možek

Naglasivši kako je u protekle četiri godine na područje Grada Novog Marofa uloženo više od 300 milijuna kuna, Siniša Jenkač danas je objavio kandidaturu za treći uzastopni mandat na čelu grada.

Dogradnja dječjeg vrtića, izgradnja reciklažnog dvorišta i konačna sanacija odlagališta "Čret", neki su od ključnih projekata koje je tom prilikom izdvojio - a kao primjer načina na koji radi njegova gradska uprava naveo je istočnu obilaznicu, čija je izgradnja upravo u tijeku.

— Još 1987. godine tadašnji SIZ za promet i Općina donijeli su odluku o izgradnji istočne obilaznice, da bismo tek mi, 2015. godine, pljunuli u šake, 'hodočastili' u Zagreb i unatoč tome što je SDP bio na vlasti, uspjeli pokrenuti projekt. Prošle godine došli smo do svečanog potpisa ugovora i danas se već cestom možemo 'provozati', jer je kilometar ceste već navežen — rekao je Jenkač, dodajući kako ovaj projekt vrijedan 143 milijuna kuna nisu spriječile ni novonastale epidemijske okolnosti.
 

Siniša Jenkač predstavio je i koalicijske partnere: HSU, HSS Braće Radić, a po prvi put i HNS

"Ne pričamo bajke!"       

Od novih velikih ili većih projekata, Jenkač je izdvojio 100 milijuna kuna vrijedan sportski park koji će se graditi sljedećih deset godina; izgradnju stambenih zgrada kojoj će gradska uprava trasirati administrativni put, te cestu Novi Marof - Pece za koju je također potreban iznos od oko 100 milijuna kuna.

— Mi ne govorimo o bajkama, o stvarima o kojima odlučuje država, pričama za malu djecu... Mi gradimo bolji, ljepši i sigurniji Novi Marof.  Činimo ono što je u našoj ingerenciji u odličnoj suradnji s Vladom Republike Hrvatske, a ja kao saborski zastupnik sigurno sam garancija da će naš program biti ostvaren. Zato vas pozivam da nam date potporu, snagu u glasovima koja nam treba, i sigurno vas nećemo iznevjeriti - završio je Jenkač.

Komentari