Kerekeš u ulozi svećenika koji se u ispovjedaonici dira po genitalijama: "To se dogodilo našem prijatelju!"

Objavljeno: 09.10.2015. 09:38

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: Cold Snap

Varaždinska grupa „Cold Snap“ predstavila je šokantan novi spot za pjesmu „Monster“ u kojem se dotiču jedne od najkontroverznijih tema današnjice – pedofiliju u crkvama.

Kako ističu iz grupe „Cold Snap“, ideja za snimanje ovog spota, u kojem se glavni pjevač Jan Kerekeš obučen kao svećenik druži sa dječacima, došla je nakon što su saznali da je njihov prijatelj prošao kroz taj horor.

- Naš prijatelj prošao je kroz taj horor i nakon njegove priče mi nismo mogli ravnodušno čekati da se stvari promjene na bolje same od sebe – kazali su dečki iz Cold Snapa.

Video koji je pun metafora i simbolika, na jedan poseban način prikazuje horor koji ta djeca proživljavaju, te kako naglašavaju iz grupe„Cold Snap“, željeli su odabrati osjetljivu temu i koristiti je kao inspiraciju isključivo da stvari promijene na bolje.

- Roditelji su nam dali dopuštenje da snimamo njihovu djecu u svim scenama, čak su bili i prisutni na snimanju i u jednom trenutku svi smo se osjećali neugodno – priznali su dečki iz benda.

Zbog eksplicitnih scena kojima spot obiluje, dečki iz „Cold Snapa“ već su dobili neke odbijenice s televizije, ali bez obzira na sve uvjereni su kako će potaknuti ljude da govore o ovom problemu.

- Ako ovaj video spasi barem jedno dijete, mi ćemo biti ponosni - zaključili su dečki iz „Cold Snapa“.

Komentari