POGLEDAJTE

eTV - Luka Ivanušec zastao u rodnoj Ljubešćici uoči Eura, djeca ga dočekala vriskom i pljeskom

Hrvatski reprezentativac i ofenzivac nizozemskog prvoligaša Feyenoorda, inače rodom iz Ljubešćice na kratko je zastao u svom rodnom kraju, a ove nedjelje gostuje u našoj emisiji eCaffe uoči Europskog prvenstva...
Objavljeno: 23.05.2024. 17:43

Zadnja izmjena: 23.05.2024. 19:48

Foto: Boris Matijašec

Luka Ivanušec, hrvatski reprezentativac, ofenzivac nizozemskog prvoligaša Feyenoorda, rodom iz Ljubešćice, uoči okupljanja Hrvatske nogometne reprezentacije na kratko je svratio u svoj rodni kraj, te posjetio djecu iz vrtića i osnovne škole.

Djeca su bila oduševljena njegovim dolaskom, bilo je vrisaka i smijeha, a od omiljenog im Luke i načelnika Nenada Horvatića dobili su lopte i majice. Oduševljenje je bilo tim veće.

Prostore njihove dvorane i inače krase potpisani Lukini dresovi iz Lokomotive, Dinama, reprezentacije, Feyenoorda, nema tko se s time ne slaže.

Ekskluzivni eCaffe

Osim što je obradovao učenike, Luka Ivanušec dao je i ekskluzivni intervju za eCaffe, iznimno za ovu prigodu snimljen ispred sportske dvorane koja je promijenila Ljubešćicu, a i Luka je u njoj činio početne nogometne korake. Ekskluzivni eCaffe pogledajte u nedjelju, 26. svibnja u redovitom terminu u 9.30 sati, te saznajte kako izgleda dan jednog nogometaša, pripreme za utakmicu, atmosfera u reprezentaciji, kako se snašao u Rotterdamu i puno toga drugog. eTV prilog koji upravo objavljujemo donosi samo djelić atmosfere.

Veliki uspjeh, još veći primjer

Ivanušec je, podsjetimo, svoju nogometnu karijeru započeo u NK Novi Marof, a a sa 17 godina debitirao je u HNL-u u dresu Lokomotive. Za GNK Dinamo potpisao je 2019. godine, a 2020. stigao je i poziv izbornika Zlatka Dalića za Europsko prvenstvo. Trenutno igra za nizozemski Feyenoord s kojim je ove godine osvojio i kup. Luku ćemo gledati i ove godine na Euro u Njemačkoj, od 15. lipnja pa nadamo se sve do 14. srpnja! 

Da je ostvario veliki uspjeh i za klince iz svoje općine postao još veći primjer, nema nikakve sumnje i već to je mnogo.

Komentari