denis mladenović i luka zrinski

Ne propustite ;) Mladi 'čehokovac' i SDP-ovac složili se oko svega, osim dravskih bazena i narodnjaka!

Mlada politička garda otkriva gdje će ljetovati, a Zrinski gdje će se sljedeće godine održati njegov veliki dan - svadba. Jesu li im njihove bolje polovice podrška u političkom angažmanu i... kako je sve počelo?

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 01.07.2018. 09:15

Zadnja izmjena: 01.07.2018. 09:40

Foto: Luka Šalamun/Viktor Hranić

  • Gosti posljednje emisije prve sezone popularnog Mai Tai Talk Showa su Denis Mladenović, gradski vijećnik nezavisne liste Ivana Čehoka, i Luka Zrinski, predsjednik Foruma mladih SDP-a, a valja primjetiti da su se složili oko svega osim dravskih bazena i narodnjaka...
  • Palo je čak i obećanje o zajedničkom unplugged gitarskom nastupu u Mai Tai Coctail Baru. Naime, jedan i drugi sviraju, a Zrinski nam je otkrio kako je džeparac nadopunjavao kao DJ, dok se Mladenović prije desetak godina u talent show Idol popeo vrlo visoko - među prvih sedam od 5000 kandidata
  • Mlada politička garda otkriva gdje će ljetovati, a Zrinski gdje će se sljedeće godine održati njegov veliki dan - svadba. Pitali smo ih i jesu li im njihove bolje polovice podrška u političkom angažmanu?
  • Što se pije u političkim krugovima, rađaju li se iza kulisa političkih skupova neke ljubavi i treba li Severina nastupiti na Špancirfestu, samo su neke od tema koje smo otvorili... Uživajte!

Komentari