već šesti po redu

Dijelimo 1x TAXI vožnju! Osjetite adrenalin u Mercedesu A45 AMG na No.6 Trackday&Style

Ekipa BlackListed Inc. iz Čakovca ove subote 12.10.2019. organizira već šesti po redu Trackday event.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 09.10.2019. 17:26

Zadnja izmjena: 10.10.2019. 13:42

Foto: Blacklisted Inc.

Ekipa BlackListed Inc. iz Čakovca ove subote 12.10.2019. organizira već šesti po redu Trackday event.

No.6 TrackDay&Style je događaj ljubitelja automobilizma i prezentaciji tog iskustva na stazi, a sve u cilju promicanja prometne kulture i povećavanja sigurnosti u prometu. 
"I za ovaj event smo pripremili svašta. Održavamo trackday za one koji na stazi u kontroliranim uvjetima žele ispucati višak adrenalina, style natjecanje za one koji vole lijepe automobile, DB contest za one koji vole glasnu muziku, klupske igre za prijavljene klubove, tombolu sa nagradama naših sponzora i pregršt prekrasnih hostesa koje će se rado fotkati sa svima koji dođete... uglavnom imamo svega za mlado i staro, za bake, djedove, mame i tate, te obećajemo da ćete svi biti zadovoljni ove subote ako dođete u Novi Marof na naš event kao posjetitelj." dodatno naglašava Siniša. Ulaznice za posjetitelje će biti simboličnih 10 kn, dok će cijene vožnji na stazi biti od 150 kn do 500 kn.

Organizatori najavljuju i prekrasne jurilice koje će prisustvovati style eventu, a dodatan sadržaj na stazi će biti i promocija #TwinsFunKup ekipe, licenciranih vozača koji će  pokazati što je njihov Kup, pokazati njihove jurilice, a i odvoziti pokoji krug na stazi za svoj gušt.


Mi Vam ovoga puta dijelimo 1x TAXI vožnju u Mercedesu A45 AMG koji će Vam sa svojih 430 KS definitivno dočarati iskustvo utrke i dati injekciju adrenalina!

Sve što trebate učiniti je:

  • lajkati Facebook stranicu eVaraždina ako već niste klikom ovdje
  • pretplatiti se na naš YouTube kanal ako već niste klikom ovdje
  • lajkati ovu objavu te ju podijeliti na Vašem Facebook profilu.

Sretno!


Komentari