konferencija za medije

eTV - Ovako je Poljak komentirao izjavu N. Martinčević

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 04.02.2022. 14:25

Zadnja izmjena: 04.02.2022. 14:25

Foto: Fran Bijelić

''Ja sam čovjek koji se ne srami svog školovanja koje traje i dan danas, obranio sam doktorsku dispoziciju i trebam doktorirati kroz mjesec ili dva'', rekao je na današnjoj konferenciji za medije ravnatelj varaždinske bolnice Damir Poljak.

Ovim se riječima zapravo osvrnuo na izjave saborske zastupnice Natalije Martinčević koja je podsjetimo rekla kako je lokalni HDZ smijenio "vrhunskog neurokirurga" i postavio "čovjeka koji diplomirao sestrinstvo".

Kako je dalje rekao, javni interes i angažman u javnom sektoru, bilo općini ili bolnici stavio je ispred svojeg osobnog interesa. 

- Ovo je jedno hvala da me ponuka da što prije doktoriram, docentiram i tako dalje - rekao je Poljak.

Medijima se obratila i Željka Gajski, predsjednica podružnice Hrvatske komore medicinskih sestara Varaždinske županije koja je rekla kako je Natalija Martinčević svojom izjavom ''diskriminirala sve medicinske sestre u Republici Hrvatskoj''.

- Našu izjavu ispred Komore medicinskih sestara za sve je medije dao naš predsjednik Mario Gazić i ja mogu samo reći da mi kao podružnica u cijelosti podržavamo sve što je iznijeto o toj temi - rekla je Gajski između ostalog.

 

Komentari