reakcija

"Pogledajte ovu rupu na zidu u Vijećnici!"

Objavljeno: 27.09.2022. 12:06

Zadnja izmjena: 27.09.2022. 13:34

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Varaždina nezavisni vijećnik Davor Patafta ukazao je na poveće oštećenje na zidu iza stola za kojim je sjedila predsjednica gradskog vijeća Zdravka Grđan.

Naime, tijekom rasprave o prvoj točki koja se odnosila na Izvješće o radu gradonačelnika Grada Varaždina za radoblje siječanj - lipanj 2022. godine, vijećnik Patafta je pokazao na rupu na zidu ispred kojeg je sjedila Zdravka Grđan uz riječi:

- Godišnje odlučujemo o 500 milijuna kuna, o velikim projektima, o možebitnim utjecajima građana. Pogledajte ovu rupu tu na zidu. Pazite, nas televizija prenosi. Mi nismo u stanju 20 puta 20 centimetara rupu pomalati, a sad bude još puklo, pa iza predsjednice nam je rupa od pola metra. To je tisuću kuna. To je molba, malo se sramim da nismo u stanju rupu na zidu popraviti, a kamere nas snimaju - rekao je Patafta.

Na to je gradonačelnik Bosilj odgovorio kako u roku od dva mjeseca kreću radovi na energetskoj obnovi Vijećnice povodom 500. obljetnice koja se obilježava iduće godine.

- Ovaj tjedan izlazi natječaj za kompletnu energetsku obnovu Vijećnice kada će se obnoviti unutrašnjost, ali i vanjska fasada. Zamijenit će se i prozori. nećemo sada ovo krpati jer ćemo u roku od mjesec do dva krenuti s radovima u ovoj vijećnici. Zgrada zadlužuje da 500. godišnjicu dočeka lijepo uređena - rekao je Bosilj.

Komentari