parlamentarni izbori

VIDEO: SDP: ''Zalagat ćemo se za ugradnju dizala u višekatne zgrade uz sufinanciranje EU''

Županijska organizacija SDP-a Varaždinske županije održala je danas konferenciju za medije na temu „Projekt ugradnje dizala u višekatne stambene zgrade uz sufinanciranje iz fondova Europske unije”...

Parlamentarni izbori

Objavljeno: 01.07.2020. 15:23

Zadnja izmjena: 01.07.2020. 15:23

Županijska organizacija SDP-a Varaždinske županije održala je danas konferenciju za medije na temu „Projekt ugradnje dizala u višekatne stambene zgrade uz sufinanciranje iz fondova Europske unije” na kojoj je prisustvovala i EU parlamentarka Biljana Borzan.

Kako je navedeno na konferenciji za medije, SDP će se posebno zalagati da se navedeni projekt uz sufinanciranje EU provede na području Republike Hrvatske. - SDP će posebno voditi računa o najranjivijim skupinama ljudi, a to su umirovljenici, majke, invalidne osobe i njima je potrebna dostupnost u zgradama - rekla je predsjednica županijske organizacije SDP-a Barbara Antolić Vupora ujedno i kandidatkinja na listi Restart koalicije u III.izbornoj jedinici. Konferenciji su prisustvovali i Željko Kolar, nositelj liste Restart koalicije u III. izbornoj jednici, Miroslav Marković, kandidat na listi Restart koalicije i predsjednica Županijske organizacije HSU-a Jadranka Bahlen, 12. na listi Restart koalicije u III. izbornoj jedinici.

 

Komentari