presica u sdp-u

eTV Habek podupire županijski proračun, ali evo kako je 'odbrusio' na pitanje o trzavicama u SDP-u

Objavljeno: 04.12.2017. 11:21

Zadnja izmjena: 04.12.2017. 11:21

Foto: Luka Šalamun

Na današnjoj presici je županijski šef SDP-a Mario Habek, u pratnji lepoglavskog dogradonačelnika, Hrvoja Kovača dao načelnu potporu stranke novom županijskom proračunu.

Kako je izjavio Habek, Županija je prihvatila i uključivanje SDP-ovih predloženih projekata za 2018. u koje spadaju energetska obnova Srednje škole Ivanec, uređenje ceste u Družbincu, nastavak programa pomoći starijim osobama u kući na području Županije, početak izgradnje obilaznice kod Novog Marofa i ostali.

- Budući da su svi ti prijedlozi uvršteni u proračun - kao i činjenica da su građani prije 6 mjeseci dali podršku Čačiću kao županu, kojemu je ovo sada prvi proračun - politički je korektno podržati ovaj proračun. - rekao je Habek.

- Dakle, podržavamo proračun, ali ćemo ga budnim okom gledati od početka pa do kraja sljedeće godine. - rezimirao je SDP-ov stav Hrvoje Kovač. Nas je na kraju zanimalo i to kako Habek komentira unutarstranačke kritike koje je doživio u posljednje vrijeme - poput one od šefa varaždinskog ogranka Miroslava Markovića da je Habek zapustio županijsku organizaciju, pa do nedavnog pisma Željka Martana i optužbe za "očito uhljebljivanje". Habekov odgovor - kao i glavni sadržaj današnje presice - pogledajte u našem eTV prilogu.

Komentari