politička video ekskluziva

Siniša Jenkač za eTV: Na županijskom odboru HDZ-a vlada diktatura i prijeti se cipelama

Objavljeno: 27.09.2016. 19:53

Zadnja izmjena: 27.09.2016. 20:01

Foto: Siniša Sović / Foto agencija Sjever

Protekli tjedan prenjeli smo intervju Siniše Jenkača kojega je dao za Radio Novi Marof neposredno nakon parlamentarnih izbora, a koji je izazvao cijeli niz reakcija u političkim krugovima iz razloga što je rezultat HDZ-a u Varaždinskoj županiji okarakterizirao lošim te za spomenuto prozvao odgovornim predsjednika županijskog HDZ-a Anđelka Stričaka.

Bio je to ujedno povod za naš razgovor s predsjednikom novomarofskog HDZ-a kojega se uz Nenada Horvatića, načelnika Ljubešćice, i Gorana Kaniškog, načelnika Gornjeg Kneginca, smatra „drugom strujom“ unutar lokalnog HDZ-a. No dosad samo – kuloarski. 

>>Jenkač prozvao Stričaka i nahvalio HNS: Oni znaju što hoće, rezultat HDZ-a na srce Anđelku Stričaku

Ovaj put, međutim, u ekskluzivnom video prilogu kojega vam donosimo Jenkač javno tvrdi da se sjednice županijskog vijeća odvijaju u atmosferi "vike i galame", da vlada "diktatura" i "prijeti se cipelama" te obrazlaže zašto smatra da je rezultat HDZ-a u Varaždinskoj županiji mogao biti bolji.

Dao je svoj komentar i na pitanje, zašto Denis Kovačić, kojega je podržavalo "drugo krilo" unutar lokalnog HDZ-a, na unutarstranačkim izborima ipak nije uspio poraziti Anđelka Stričaka; a pitali smo ga ima li i on osobno ambicije kandidirati se za šefa HDZ-a na županijskoj razini...

Pogledajte u eTV video prilogu!

Komentari