pogledajte i prije otvorenja

eTV EKSKLUZIVNO Prvi smo ušli u novi studentski dom i snimili studentske sobe - pogledajte kako to izgleda

Objavljeno: 01.12.2017. 17:17

Zadnja izmjena: 01.12.2017. 18:25

Foto: Luka Šalamun

O pametnim klupama i solarnom drvu ispred studentskog doma nedavno smo pisali, a sada je red došao na novi dom koji se sutra otvara i kojeg smo svi mjesecima promatrali izvana kako iz dana u dan napreduje i prerasta u suvremenu arhitektonsku formu. No, nas je znatiželja tjerala malo jače pa smo snimili unutrašnjost novog doma i njegove sobe, a ovo je prilika da saznate što unutra čeka studente...

Prije svega evo nekoliko zanimljivih podataka o novom domu i njegovom sadržaju. Dakle, ukupna investicija iznosi preko 142 milijuna kuna, a realizacija jednog od najsuvremenijih studentskih domova u ovom dijelu Europe ostvarena je zahvaljujući stopostotnim bespovratnim sredstvima iz EU fondova.

U novom domu nalazi se podzemna garaža dok je na prizemlju objekta smještena uprava Centra, studentski klub, Student servis, ambulanta, samoposlužna praonica rublja za studente, veliko spremište za bicikle i čak pet katova sa sobama  koje imaju prozore sa senzorima svjetlosti te dnevne boravke za druženje, kuhinje, učionice i krovne terase, a kako to doista izgleda pogledajte u našem video prilogu.

 

Komentari