natječaj: moj grad ili irska?

Timonov video uradak nagradili smo s 2.500 kuna i ostali oduševljeni njegovim portfoliom

Portal eVaraždin raspisao je nagradni natječaj namijenjen svim kreativcima s područja naše županije, na koji se prijavilo gotovo stotinu kandidata. Jedan od njih je i Timon Terzić...
Objavljeno: 08.10.2019. 15:57

Zadnja izmjena: 08.10.2019. 17:23

Portal eVaraždin raspisao je nagradni natječaj namijenjen svim kreativcima s područja naše županije, na koji se prijavilo gotovo stotinu kandidata. Jedan od njih je i Timon Terzić, student sa Sveučilišta Sjever koji za sebe kaže da je odrastao za računalom, a trenutno se bavi i izradom FPB dronova.

Timonov rad nagradili smo s 2.500 kuna u kategoriji video uratka na temu „Moj grad/općina ili Irska?“, a iz razloga što se u njemu ogleda Timonov osjećaj za odmjerenu ali upečatljivu vizualnu naraciju u temi inače vrlo "skliskoj" u patetiku ili "već viđeno" - uzevši pritom suvereno vladanje tehnikama video produkcije kao pretpostavku.

Osim što se bavi izradom dronova, Timon se već dvije godine bavi UI/UX dizajnom, a grafičkim dizajnom još od osnovne škole. Dosada je radio na više većih projekata, od čega izdvaja: SEND2Pay, McTabb ordering systems i Chef Sale kao grafički dizajner. Vlastite video materijale Timon kreira i za vlastiti YouTube kanal, a odnedavno je i vanjski suradnik portala eVaraždin na području video produkcije.

Još jedan od kriterija kojim smo se vodili pri odabiru pobjednika natječaja u pojedinim kategorijama, bila je osobnost i portfolio kandidata, pri čemu Timon evidentno već kao student raspolaže zavidnim profesionalnim životopisom na temelju kojega se može zaključiti da je pred njime i zavidna profesionalna karijera. Kaže: „Odmalena sam zaljubljen u tehnologiju, naročito računala. Ja sam onaj kojemu idu po savjet za sve što 'ide na bijeli dim'“.

Timonu čestitamo, te obećajemo kako ćemo takve talente i nadalje podržavati u njihovoj ljubavi prema stvaranju!

P.S. Pratite eVaraždin, jer sljedećih dana objavljujemo imena i ostalih dobitnika.