GRADSKI RUKOMETNI KLUB VARAŽDIN1930

Varaždinski rukometni klub s mladom ekipom i iskusnim trenerom očekuje novi zamah već u ovoj sezoni Premijer lige

Gradski rukometni klub Varaždin 1930 u ovu je sezonu Premijer lige krenuo s novom ekipom kojoj okosnicu čine igrači iz prošle sezone ali im je pridruženo i mnogo mladih igrača iz kadetskog i juniorskog pogona.
Objavljeno: 25.10.2018. 19:00

Zadnja izmjena: 25.10.2018. 19:57

Foto: Viktor Hranić

Gradski rukometni klub Varaždin 1930 u ovu je sezonu Premijer lige krenuo s novom ekipom kojoj okosnicu čine igrači iz prošle sezone ali im je pridruženo i mnogo mladih igrača iz kadetskog i juniorskog pogona. Oni su u svom uzrastu prošle sezone osvojili drugo mjesto iza vršnjaka iz PPD Zagreb i to je ponukalo upravu varaždinskog kluba na pomlađivanje ekipe.

Romano Puček, dopredsjednik kluba vjeruje u projekt mlade i poletne ekipe koja će igrati brzi i atraktivbni rukomet s puno postignutih golova. Zato je u klub došao i prekaljeni trener Ilija Puljević koji je poznat po radu s mladim igračima.

Pauza u prvenstvu dobro je došla jer će igrači GRK Varaždin 1930 odraditi još jedan mini ciklus priprema za nastavak prvenstva u kojem ih očekuje puno izjednačenih i neizvjesnih utakmica. 

Kakvi su trenutno ciljevi sezone, na čemu najviše rade u klubu te što varaždinski rukometaši i njihov trener pripremaju za navijače pogledajte u prilogu koji slijedi... 

 

 

 

Komentari