donosimo reportažu

eTV, Foto - 'Županijski veseli nogomet za djecu i mladež' ovoga puta u Općini Sveti Đurđ

Objavljeno: 05.10.2022. 11:29

Zadnja izmjena: 05.10.2022. 11:29

Foto: Luka Šalamun

Županijski nogometni savez Varaždin, uz potporu Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske, nastavlja sa sportskim programom pod nazivom ”Županijski veseli nogomet za djecu i mladež”.

Ovaj program jučer se održao u Komarnici u Općini Sveti Đurđ, a tom su prilikom nogometnim centrima Sveti Đurđ, Jalžabet i Ludbreg podijeljene lopte.

- Na opće zadovoljstvo djece, igrača, roditelja, trenera i svih ostalih nadamo se da će se ove manifestacije dobro odraziti i da će sport postati još popularniji i da će biti još više djece na nogometnim igralištima - rekao je Dražen Crnković, dopredsjednik ŽNS-a Varaždin.

Sve prisutne pozdravio je i načelnik Općine Sveti Đurđ Josip Jany koji je tom prilikom rekao kako Općina puno ulaže u mlade ljude i sport.

- Ulaganje Općine u školu nogometa je dosta veliko i rezultati su primjereni tome. Naša misija je i dalje pomagati mladim ljudima, da se kreću po sportskim terenima, a jedan od tih segmenata je i nogomet budući da smo ovo igralište prenamijenili samo za školu nogometa - rekao je Jany.

O projektu

Projekt će omogućiti djeci i mladima slabijeg imovinskog statusa, teškoćama u razvoju i svim nacionalnim manjinama da pronađu mjesto u programu besplatnog treninga sa naglaskom na pružanje rekreacije kojom se postiže poticanje i promicanje sporta te zdravog načina života.

 

Komentari