krim istraživanje

Video čitatelja - Brutalan obračun u Sračincu, dvojica završila u bolnici, policija: 'To je pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozlijeda'

Čitatelj nam je poslao snimku snimku fizičkog obračuna koji je policija okarakterizirala kao kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede u pokušaju...
Objavljeno: 04.04.2023. 11:29

Zadnja izmjena: 04.04.2023. 13:46

U subotu,  01. travnja oko 21,30 sati u jednom ugostiteljskom objektu u Sračincu, došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane 35-godišnjaka, naspram 26 i 27-godišnjaka, izvještava danas PU varaždinska.

Netom prije toga, čitatelj nam je poslao snimku snimku fizičkog obračuna koji je policija okarakterizirala kao kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede u pokušaju:

Ovo je policijski opis svih okolnosti oko navedenog događaja, a u nastavku pogledajte i video snimku:

Nakon verbalnog konflikta i međusobnog naguravanja u prostoru ugostiteljskog objekta, te ispred njega, 35-godišnjak je fizički napao, izudaravši ih nogama i rukama po tijelu 26-godišnjaka, a potom 27-godišnjaka, kojom prilikom su isti zadobili ozljede zbog kojih su zatražili pomoć u Općoj bolnici Varaždin.

Njihove ozljede za sada nisu okvalificirane.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeni su elementi kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju iz čl. 118. stavka 1. u svezi čl. 34. KZ-a, te je protiv 35-godišnjaka podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. 29-godišnjem djelatniku ugostiteljskog objekta izdan je obavezni prekršajni nalog zbog počinjenja prekršaja iz čl. 19. ZOPPJRM-a.  

Komentari