evo detalja

Video - Dođite na Dan otvorenih vrata Elektrostrojarske škole u Varaždinu!

Objavljeno: 12.05.2023. 11:04

Zadnja izmjena: 12.05.2023. 11:10

Dan otvorenih vrata Elektrostrojarske škole Varaždin i ove će godine učenicima osmih razreda pomoći u odabiru njihovih budućih zanimanja. Održat će se u četvrtak, 18. svibnja, od 16 do 20 sati, u prostorijama škole, u Hallerovoj aleji 5 u Varaždinu.

Učenici završnih razreda osnovnih škola, njihovi roditelji i svi ostali zainteresirani imat će priliku posjetiti suvremeno opremljene kabinete, laboratorije i učionice, gdje se nova znanja i vještine stječu uz primjenu moderne tehnologije, na najsuvremenijim strojevima, računalima, robotima i ostaloj opremi koju će učenici susretati tijekom svog daljnjeg obrazovanja ili nakon zaposlenja.

Također, posjetitelji će moći razgledati centre izvrsnosti, u sklopu kojih su Program robotike, zvjezdarnica, Prva školska televizija i Radio Novi val. Pritom će od nastavnika i učenika moći dobiti odgovore na sva pitanja vezana uz upise i obrazovanje za atraktivna i tražena zanimanja budućnosti koja će im omogućiti brzo zaposlenje ili kvalitetan temelj za nastavak školovanja.

Svi koji žele saznati više o obrazovnim programima, brojnim dodatnim aktivnostima i sadržajima koje ova škola nudi, kao i o projektima učeničke razmjene, pozvani su da dođu na Dan otvorenih vrata.

U kratkom videu prikazan je samo mali dio onoga što očekuje buduće učenike Elektrostrojarske škole Varaždin.

Komentari