VIDEO Habek: Josipović je garancija da će se izgraditi škole i bolnica u Varaždinu

Objavljeno: 08.01.2015. 15:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

U prostorijama varaždinskog SDP-a danas je održana konferencija za medije Županijskog izbornog stožera predsjedničkog kandidata Ive Josipovića, na temu drugog predsjedničkih izbora.

Na konferenciji su sudjelovali predsjednik Županijskog odbora SDP-a Mario Habek, predsjednik Županijske organizacije HNS-a Predrag Štromar te zamjenica predsjednika Županijske organizacije HSU-a i predsjednica Saveza udruga umirovljenika Varaždinske županije Jadranka Bahlen.

- Ovi izbori su puno važniji od izbora samog predsjednika Republike Hrvatske. To su izbori na kojima biramo dvije slike Hrvatske, sliku jedne uljudne države ili manje uljudne države, demokratske države ili manje demokratske države - rekao je tom prilikom Štromar, ističući da će "sjever Hrvatske najvjerojatnije odlučiti o pobjedniku" jer su ovdje ljudi "naučeni raditi i zaraditi".

Nadovezujući se na Štromara, Mario Habek između ostaloga naglasio je da se u kampanji koriste stvari koje su "daleko od korektnih".

- Podsjetio bih samo na facebook izjave predsjednika mladeži HDZ-a gdje je sve birače koji su dali glas Ivi Josipoviću izvrijeđao na najgori mogući način - rekao je Habek, napomenuvši da kako je upravo Ivo Josipović "garancija da će se izgraditi bolnica u Varaždinu" te škole u Martijancu, Svetom Iliji, Ivancu i Novom Marofu.

Jadranka Bahlen pozvala je birače, poglavito umirovljenike, da glasuju za Ivu Josipovića iz razloga što on "gaji one vrijednosti koje su nas učili naši stari", odnosno poštovanje, razmijevanje i sloboda.
Kako je još rekao Štromar, u drugom krugu cilj im je dodatnih 20 tisuća glasova.

Komentari