kupite travu

VIDEO: KUPI TRAVU ZA VARTEKS U akciju se uključio i Mario Petreković - pogledajte video

Nakon što se u akciju "Kupi travu za Varteks" uključio Jan Kerekš, sada je stigao i drugi video gdje je u glavnoj ulozi hrvatski komičar i glumac Mario Petreković.
Objavljeno: 29.10.2019. 10:11

Zadnja izmjena: 29.10.2019. 11:15

Nakon što se u akciju "Kupi travu za Varteks" uključio Jan Kerekeš, sada je stigao i drugi video gdje je u glavnoj ulozi hrvatski komičar i glumac Mario Petreković.

Podsjetimo, NK Varteks krenuo je u akciju prikupljanja donacija za postavljanje novog travnjaka u kampu u Hraščići, za što im je, uz građevinske radove, potrebno 250 tisuća kuna. - Akcija je još u tijeku, u njoj su nam do sada pomogli mnogi koji žele gledati male Bumbare kako nogometno sazrijevaju, a podsjećamo da se kvadratni metar 'trave' može se kupiti na web stranici Kupi travu. - poručili su iz kluba.

Jedan metar kvadratni terena na poveznici, odgovara donaciji u iznosu od 150 kn. Nakon što donator odabere broj kvadrata i donira sredstva, ostvaruje mogućnost učitavanja slike po izboru. Svi donatori bit će objavljeni na web stranicama NK Varteks te će lista donatora pronaći svoje mjesto na novom igralištu u Hrašćici. Radovi u Hrašćici već su počeli, u tijeku je postavljanje svlačionica, a na proljeće se kreće i sa izgradnjom tribine. 

 

Komentari