deset međimurskih vinarija

VIDEO: "MLADO MEĐIMURJE" Kušanjem mladih vina proslavite Martinje u Čakovcu

Sljedećeg vikenda u Čakovcu se održava manifestacija "Mlado Međimurje" gdje će deset međimurskih vinarija ponuditi mlada vina. Spoj dobrog mladog vina, tradicionalne hrane i odlične zabave, najbolja je pozivnica svima da 8. i 9. studenog budu dio čakovečkog martinjskog slavlja.
Objavljeno: 03.11.2019. 12:56

Zadnja izmjena: 03.11.2019. 12:57

Deset međimurskih vinarija – Cmrečnjak, Dvanajščak – Kozol, Horvat, Jakopić, Knehtl – Medenjak, Kocijan, Kunčić, Preiner, Štampar i Tomšić svojim vinima predstavit će se u Čakovcu na Trgu Repbulike, a ponudit će isključivo mlada vina.

Radi se o manifestaciji "Mlado Međimurje" koje će se održati sljedeći vikend uoči Martinja, u petak 8. i subotu 9. studenog. Program u petak počinje u 17:00, a u subotu u 10:00 sati, a oba dana program će trajati do jedan iza ponoći. Za točenje mladih vina bit će zadužene vinarije uključene u projekt, a kobasice s kiselim zeljem, buncek i ostale uobičajene martinjske delicije pripremat će se na tradicionalni i moderni način.

Spoj dobrog mladog vina, tradicionalne hrane i odlične zabave, najbolja je pozivnica svima da 8. i 9. studenog budu dio čakovečkog martinjskog slavlja.

 

Komentari