15 točaka

Video - Ovdje pogledajte snimku današnje sjednice Županijske skupštine

Objavljeno: 24.05.2023. 08:18

Zadnja izmjena: 24.05.2023. 15:45

Danas s početkom u 9 sati održava se sjednica Županijske skupštine Varaždinske županije, a na dnevnom se redu nalazi ukupno 15 točaka zajedno s podtočkama.

Kako je prilikom predstavljanja dnevnog reda sjednice rekao predsjednik Županijske skupštine Josip Križanić, prva točka sjednice odnosit će se na zdravstveni sustav Varaždinske županije povodom čega je pripremljena analiza zdravstvene službe u primarnoj medicini te kadrovske strukture kojima raspolažu županijske ustanove. Pritom će se prezentirati ulaganja u opremu, građevinske objekte te investicije kroz protekle godine. Također, predstavit će se i financija ulaganja u Opću bolnicu Varaždin te Specijalnu bolnicu Varaždinske Toplice. 

Od ostalih točaka, između ostalog, na dnevnom redu naći će se i prijedlog zaključka o prihvaćanju Prijedloga sporazuma o financiranju dovršetka realizacije projekta izgradnje Spinalnog centra radi povlačenja sredstva iz resornog ministarstva, prijedlog odluke o prihvaćanju Projekta obove zgrade upravitleja kompleksa dvorca Šaulovec te izvješća o radu županijskih ustanova i tvrtki.

Komentari