uživo od 9 sati

Video - Ovdje možete pogledati sjednicu Županijske skupštine

Vijećnici će također, između ostalog, raspravljati o Prijedlogu odluke o prihvaćanju projekta uspostave Regionalnog centra kompetentnosti inovativnih zdravstvenih tehnologija pri Medicinskoj školi Varaždin te Prijedlogu rješenja o imenovanju ravnatelja Županijske uprave za ceste...
Objavljeno: 04.10.2023. 08:15

Zadnja izmjena: 05.10.2023. 07:03

Danas se održava sjednica Županijske skupštine, prva nakon ljetne stanke, na čijem će se dnevnom redu naći ukupno 16 točaka.

Prilikom najave sjednice, predsjednik Županijske skupštine Josip Križanić istaknuo je točke o izmjeni odluke o prihvaćanju projekta uspostave Regionalnog centra kompetentnosti u poljoprivredi 'Arboretum Opeka' te Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o prihvaćanju Projekta obnove zgrade upravitelja kompleksa dvorca Šaulovec, kao i Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o stipendiranju učenika i studenata Varaždinske županije.

Vijećnici će također, između ostalog, raspravljati o Prijedlogu odluke o prihvaćanju projekta uspostave Regionalnog centra kompetentnosti inovativnih zdravstvenih tehnologija pri Medicinskoj školi Varaždin te Prijedlogu rješenja o imenovanju ravnatelja Županijske uprave za ceste. Uz navedeno, na dnevnom redu su i Informacija o stanju gospodarstva u 2022. Godini i prvom polugodištu 2023. Godine te Prijedlog rješenja o izmjeni Rješenja o imenovanju članova Savjeta za socijalnu skrb.

Komentari