izbori 2023.

Video - Patafta: Bosilj mora javno reći da neće podnijeti ostavku i SDP prepustiti Čačiću

Objavljeno: 10.04.2023. 07:18

Zadnja izmjena: 10.04.2023. 10:07

Objava kandidata za Gradsko vijeće Davora Patafte

Nakon što je poslao poruku kako se varaždinski političari bave sami sobom umjesto imovinom grada koja vrijedi milijarde, kao između ostaloga i povoljnim stanovima za mlade, Davor Patafta sada šalje političku poruku upućenu gradonačelniku Nevenu Bosilju.

Nezavisni kandidat za Gradsko vijeće smatra da predsjednik Reformista Radimir Čačić ucjenjuje gradonačelnika, te nije uvjeren da gradonačelnik u nekom trenutku neće podnijeti ostavku.

- Ako on stvarno misli dati ostavku na mjesto gradonačenika te ići u gradsko vijeće rješavati probleme bala, onda nek on to javno kaže. Ili nek javno kaže da misli biti gradonačelnik odnosno da ne misli ići u gradsko vijeće. Ne može biti i tu i tamo jer na taj način zbunjuje ljude. Na kraju možda neće biti ni tu ni tamo nego reći „ljudi dragi, meni je dosta, evo Čačiću, ti vodi grad Varaždin, ja idem“ - kaže Patafta.

Da su na političkoj sceni na djelu ucjene, Patafta je govorio i ranije.

- Imamo situaciju da je jedna osoba, konkretno Ivan Čehok (prema onome što piše u transkriptima) ucjenjivao HDZ. Čačić je s druge strane ucjenjivao SDP da mu se zaposle ljudi. Sad veli da će biti predsjednik vijeća i što mislite da neće opet ucjenjivati SDP što mora raditi? Jednostavno, došlo je vrijeme da se takve ljude makne iz politike. Barem na godinu i pol dana, do sljedećih izbora, pa da se raspetlja pet-šest ogromnih gradskih problema - poručio je Patafta.

Komentari