izvanredni izbori

Video - Patafta: Oni već sada najavljuju za četiri mjeseca nove izbore

Objavljeno: 13.04.2023. 19:26

Zadnja izmjena: 13.04.2023. 19:29

Objava kandidata Davora Patafte

Varaždinski gospodarstvenik i nezavisni kandidat Davor Patafta pozvao je Varaždinke i Varaždince da izađu na izbore i maknu politiku koja godinama ne rješava probleme, politiku koja se temelji na svađama i ucjenama.

"Političari su dobili velika krila. Budu li opet isti političari u Gradskom vijeću sigurno im neće biti u interesu riješiti ni bale, a ni ostale probleme", upozorava Patafta. Osvrnuo se i na premale mirovine i težak život umirovljenika, dok se s druge strane milijarde gradskog novca troše uzalud. Samo na bale do sad je potrošeno milijardu kuna, a taj problem još nije riješen. Dodaje da se u politiku uključio jer osjeća odgovornost, a ima i iskustva da pomogne u rješavanju problema.

- Ja sam se najlakše sada mogao maknuti iz svega toga. Oni se već sada svađaju da bi nakon ovih izbora za četiri mjeseca htjeli nove izbore za gradonačelnika ako padne ovo vijeće. Idemo, zato predlažem Varaždincima i Varaždinkama, pokušati što više u Gradsko vijeće, koje o tome donaša odluku, staviti ljude koji su realni, koji su praktični, koji nisu konfliktni, koji se ne svađaju kao mala djeca i da jednostavno idu riješiti taj problem. Ja osobno kao čovjek s imenom i prezimenom te ovim iskustvom koje imam, i na koje iskustvo su tek sad oni svi došli i rekli da sam ipak bio u pravu, garantiram ako mi građani daju povjerenje da za 18 mjeseci nema bala.

Komentari